[ux_slider slide_width=»100%» arrows=»false» bullets=»false» class=»main-slider»] [ux_banner height=»100%» height__sm=»100%» height__md=»100%» slide_effect=»fade-in» bg=»1364″ bg_overlay=»rgba(0, 0, 0, 0.3)» parallax=»4″] [text_box animate=»fadeInDown» position_x=»50″ position_y=»50″] [gap]

Atelier Vietnamese Cuisine

Skovvn. 1, Oslo (Frogner)

 

[divider width=»200px» color=»rgb(252, 218, 154)»]

OPENING HOURS

Monday – Saturday 13:00 A.M. – 22:00 P.M.

Sunday – CLOSED.

[/text_box] [ux_image id=»1287″ width=»33″ position_x=»100″ position_y=»50″] [text_box position_x=»50″ position_y=»50″] [/text_box] [ux_image id=»1299″ width=»27″ position_x=»0″ position_y=»50″] [/ux_banner] [/ux_slider] [row col_style=»dashed» padding=»60px 0px 30px 0px»] [col span__sm=»12″] [title style=»center» text=»Vår Galleri» tag_name=»h2″ color=»rgb(121, 0, 0)» icon=»icon-heart»] [tabgroup style=»pills» align=»center»] [tab title=»Restauranter»] [ux_gallery ids=»1699,227,1415,215,216,1788,204,1534,1763,1761,1759,1756,1706,1704,1701,1700,1697″ type=»grid» grid=»6″ grid_height=»300px» col_spacing=»small» animate=»fadeInUp»] [/tab] [tab title=»Atelier Vietnamese Cuisine»] [ux_gallery ids=»228,218,211,217,941,1697,1699,1700,1701″ type=»grid» grid=»6″ grid_height=»300px» animate=»fadeInDown»] [/tab] [tab title=»Atelier Asian Tapas»] [ux_gallery ids=»228,218,211,217,941,1697,1699,1700,1701″ type=»grid» grid=»6″ grid_height=»300px» animate=»fadeInDown»] [/tab] [/tabgroup] [/col] [/row] [row col_style=»dashed» v_align=»middle» h_align=»center» padding=»30px 0px 30px 0px»] [col span=»8″ span__sm=»12″ divider=»0″ align=»center»] [title style=»center» text=»Atelier Vietnamesisk Cuisine» tag_name=»h2″ color=»rgb(121, 0, 0)» icon=»icon-star»]

Vi henter våre inspirasjon fra det moderne vietnamesiske kjøkkenet. Våre retter er inspirert av fransk kokkekunst. Du finner smakfulle retter med vietnamesiske krydder. Ferske urter med mye smak er noen av ingrediensene som ofte brukes i Vietnamesiske retter. Maten er lett og sunn, ofte basert å grønnsaker og lokale råvarer. 

 

[button text=»Atelier Cuisine Meny» letter_case=»lowercase» color=»alert» style=»outline» animate=»fadeInUp» radius=»99″ expand=»0″ link=»/about-us» target=»_blank»] [/col] [col span=»8″ span__sm=»12″ divider=»0″ align=»center»] [title style=»center» text=»Atelier Asiatisk Tapas» tag_name=»h2″ color=»rgb(121, 0, 0)» icon=»icon-star»]

Atelier åpnet døren for første gang i 2013, og vi er stolte av å fremdeles servere våre gjester nydelige og samkfulle retter fra Asia. Vår restaurant tilbyr en variert og spennende meny som inneholder retter fra det thailandske og vietnamesiske kjøkkenet. Hos oss tilbyr vi retter til alle og enhver, store og små, til og med for de enkle og de kresne.

Besøk en av våre restauranter, og opplev smakfull matkultur og et unikt atmosfære.

[button text=»Atelier Vulkan Meny» letter_case=»lowercase» color=»alert» style=»outline» animate=»fadeInUp» radius=»99″ expand=»0″ link=»/about-us» target=»_blank»] [/col] [/row] [row col_style=»dashed» padding=»30px 0px 30px 0px»] [col span__sm=»12″] [title style=»center» text=»Nyheter» tag_name=»h2″ color=»rgb(121, 0, 0)» icon=»icon-menu»] [blog_posts style=»shade» type=»grid» grid_height=»400px» depth=»1″ cat=»2″ posts=»4″ title_size=»larger» title_style=»uppercase» readmore=»Read More» badge_style=»circle-inside»] [/col] [/row] [row col_style=»dashed» padding=»30px 0px 30px 0px»] [col span__sm=»12″] [title style=»center» text=»Anbefalte retter & Nyheter» tag_name=»h2″ color=»rgb(121, 0, 0)» icon=»icon-star»] [row_inner col_style=»dashed»] [col_inner span=»6″ span__sm=»12″ span__md=»12″] [featured_box img=»1696″ img_width=»183″ pos=»left» class=»food-featured»]

HUSETS VÅRRULLER

Fritert rispapir med kylling og scampi. Nytes med vietnamesisk sweet chilisaus.

79,-

[/featured_box] [featured_box img=»1704″ img_width=»183″ pos=»left» class=»food-featured»]

GRILLET LAMMECARRÉ

Grillet lammecarré, marinert i sitrongress. Serveres med tamarindsaus og sauterte grønnsaker.

295,-

[/featured_box] [featured_box img=»1394″ img_width=»183″ pos=»left» class=»food-featured»]

OVNSBAKT KAMSKJEL

Ovnsbakt kamskjell med ingefærsaus og hvitløksmajones. 

109,-

[/featured_box] [featured_box img=»1706″ img_width=»183″ pos=»left» class=»food-featured»]

STEKT FOIE GRAS

Stekt foie gras epler a la Saigon.

109,-

[/featured_box] [/col_inner] [col_inner span=»6″ span__sm=»12″ span__md=»12″] [ux_slider type=»fade»] [ux_banner height=»600px» bg=»1704″ bg_overlay=»rgba(0, 0, 0, 0.17)»] [text_box position_x=»50″ position_y=»50″]

Grilled Lamb Carré

Grilled lamb carré marinated with lemongrass. Served with spicy tamarind sauce and sauteed vegetables. 

295,-

[/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=»600px» slide_effect=»fade-in» bg=»1696″ bg_overlay=»rgba(0, 0, 0, 0.17)»] [text_box position_x=»50″ position_y=»50″]

CRISPY SPRINGROLLS

Crispy Springrolls made of chicken and scampi. 

79,-

 

[/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=»600px» slide_effect=»fade-in» bg=»1394″ bg_overlay=»rgba(0, 0, 0, 0.17)»] [text_box position_x=»50″ position_y=»50″]

ROASTED SCALLOPS

Roasted scallops with ginger sauce and garlic mayonnaise.

109,-

[/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=»600px» slide_effect=»fade-in» bg=»1706″ bg_overlay=»rgba(0, 0, 0, 0.17)»] [text_box position_x=»50″ position_y=»50″]

FRIED FOIE GRAS

Fired Foie Gras apples à la Saigon.

109,-

 

[/text_box] [/ux_banner] [/ux_slider] [/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row]