Vietnamese cousin

Vulkan, Oslo

OPENING HOURS

Tuesday – Friday 13:00 P.M. – 20:00 P.M.
Weekends 14:00 P.M. – 20:00 P.M.

For start

LUNCH MENU

Keith Simons, chef de cousine in Royal plate has prepared some delicious starters for every taste.
Try some of our home made soups made from fresh ingredients or some of our refreshing salads. Bon appetit!

NOODLE

Bánh Mì – Vietnamesisk bagett

Phở

Vietnamesisk risnudelsuppe med oksekjøtt , bønnespire, løk og friske urter.
Vietnamese rice nuddle soup with slice of beef, bean sprouts, onions and fresh herbs.
Allergener: Soya (saus)

175,-

Barbecue Svine Ribbe

Barbecue Svineribbe med syltet rettich, gulrot, agurk, coriander og chilimajones.
Barbecue pork ribs with pickled daikon radish, carrot, cucumber, coriander and chili mayo.
Allergener: hvete, soya

95,-

Risnudler

Risnudler Vermicelli med grillet kylling eller biff og frityrstekt vårrull av kylling og scampi.
Rice noodles vermicelli with grilled chicken or beef and fried spring rolls of chicken and scampi. Allergener: scampi, fisk, soya

165,-
5

Marinert Kylling

Sitrongress marinert kylling satay med syltet rettich & gulrot, agurk og koriander.
Lemongrass marinated chicken satay with pickled daikon radish & carrot, cucumber and corander.
Allergener: hvete, fisk, egg, soya

95,-

Cơm Sườn

Barbecue marinert svine kotelett med speil egg, syltet rettich og gulrot.

175,-

Grillet Biff

Sitrongress marinert grillet biff med syltet rettich & gulrot, stekt løk, agurk og koriander.
Lemongrass marinated grilled biff with pickled daikon radish & carrot, fried onion, cucumber and coriander.
Allergen : hvete, Soya, egg

99,-
8

Dampet Blåskjell / Steamed Mussels

Sprøstekt laks med mangosalat og ris.
Fried Salmon with mango salad and rice.
Allergener: fisk, soya

165,-

Dampet Hvetebolle med Kylling

Dampet hvetebolle med glasert kylling i chilisaus, syltet rettich & gulrot, og frisk urte.
Steamed buns with glazed chicken in chili sauce, pickled daikon radish and & carrot and herbs.
Allergener: hvete, soya, sesamllergen

79,-

Andesalat

Andesalat med eplegrate, cashewnøtter og urte dressing.
Duck Salad with apple grate, cashews and herbal dressing.
Allergener: soya, fisk, nøtter

165,-

Dampet Hvetebolle med glasert And

Dampet hvetebolle med glasert and i ingefærsoya, syltet rødløk og urte.
Steamed buns with glazed duck in ginger soy, pickled red onion, and herbs.
Allergener: hvete, soya, sesam

85,-

Andesalat

Andesalat med eplegrate, cashewnøtter og urte dressing.
Duck Salad with apple grate, cashews and herbal dressing.
Allergener: soya, fisk, nøtter

165,-

Dampet Hvetebolle med glasert And

Dampet hvetebolle med glasert and i ingefærsoya, syltet rødløk og urte.
Steamed buns with glazed duck in ginger soy, pickled red onion, and herbs.
Allergener: hvete, soya, sesam

85,-

Okse Grillspyd

Barbecue marinert Okse grillspyd i OX soyasaus og sesamfrø. Serveres med ris.
Beef Barbecue Skewers with OX soy sauce and sesame seeds. Serve with rice.
Allergen : soya , sesamfrø

179,-

Dampet Hvetebolle med glasert And

Dampet hvetebolle med glasert and i ingefærsoya, syltet rødløk og urte.
Steamed buns with glazed duck in ginger soy, pickled red onion, and herbs.
Allergener: hvete, soya, sesam

85,-

More tasty

Taste Menu

Servering # 1

Servering # 2

Vietnamesisk tradisjonell vårrull

Ovnsbakt Kveite

Laget av kylling og scampi

Ovnsbakt kveite med lob nobspurre,sylte rødløk

Kyllingsalat med sesam og lime – urte dressing

Sauterte grønnsaker og sitrongress kokossaus

Bo lui – Laget av Oksegrillspyd marinert i sitrongress

Servering # 3

Servering # 4

Atelier andebryst

Kokos panna cotta

Rosastekt andebryst med sjampignon og

med eksotisk frukt og pasjonsfrukt saus

Østerssopp, dampet pak choi og ingefærsaus.

Tasty

A La Carte Menu
STARTER/APPETIER

CANH CHUA

Vietnamesisk fiskesuppe med kveite, laks, Tomat, ananas og mynte
Allergen : fisk

139,-

Dampende blåskjell

Blåskjell dampet med kokosmelk
Allergen : bløtdyr

135,-

Tradisjonell vietnamesisk vårrull

2 stk. Gyllenstekt vårruller laget av kylling og scampi.
Allergen : skalldyr , fisk (saus )

79,-

Vietnamesisk salat

Papaya og mangosalat med scampi og urter
Allergen : fisk ( saus )

139,-

Ovnsbakt kamskjell

Ovnsbakt kamskjell med ingefærsaus og
Hvitløksmajones
Allergen : egg , melk ,fisk (saus ) ,sennep

109,-

Hjort i tamarindsaus

Hjortefilet marinert i tamarindsaus med rekechips (kaldrett)
Allergen : fisk ( saus ) skalldyr (kun rekechips )

139,-
MAIN COURSE

Kylling satay

Marinert kyllingfilet grilles på grillspyd med Sauterte grønnsaker.
Serveres med sauterte Grønnsaker og en nydelig peanøttsaus
Allergen : fisk (saus), peanøtt

260,-

Ga kho gung

Vietnamesisk braiseres ingefær kyllingfilet med sauterte grønnsaker.
Allergen : soya (hvete)

260,-

Atelier andebryst

Rosastekt andebryst med sjampignon og østerssopp, dampet pak choi og ingefærsaus.
Allergen : soya (hvete)

315,-

Grillet sitrongress marinert lammecarré

Grilled sitrongress marinert lammecarré i spicy tamarindsaus. Servert med sauterte grønnsaker.
Allergen : fisk ( saus )

319,-

Okse indrefilet

Grillet indrefilet av okse med sjampignon og østerssopp ,sauterte grønnsaker og soya OX saus
Allergen : soya ,fisk

319,-

Hjort indrefilet

Hjort indrefilet med søtpotet mos og stjerneanis og rødvinsaus ,sammen med lime syltet ingefær rødløk
Allergen : soya (hvete )

319,-

Kveite

Ovnsbakt kveite med lob nobspurre,sylte rødløk, sauterte enoki-sopp og sitrongress kokossaus
Allergener : fisk ,skalldyr ,soya (hvete )

265,-

Grillet satay seafood

Grillet kongereke , kamskjell ,kveite med dampet brokkolini,riste hvitløk asparges og tomatsalat
Allergen : fisk

319,-

Ovnsbakt Hummer

Ovnsbakt hummer med ingefærsaus og hvitløksmajones , Salat, sesam og asiatisk urte dressing og hvitløksbrød
Allergen : fsesam , fisk, hvete ,egg , sennep , skalldyr

419,- 1/2:219,-

Vegetar

Fried tofu med sautert grønnsaker, syltet rettich og spicy ingefærsausolini,riste hvitløk asparges og tomatsalat
Allergen : soya (hvete ), sesam

10,-
DESSERT

Kokos panna cotta

med eksotisk frukt og pasjonsfrukt saus
Allergen : melk

135,-

Pasjonsfrukt Crème brûlée

En eksotisk variande med pasjonsfruktsmak serveres med frisk frukt.
Allergen : melk

135,-

Chè Chuối

En tradisjonsrik vietnamesisk dessert av banan, søtpotet, peanøtter og tapiocaperler i kokos. Serveres med vaniljeis.
Allergen : melk

135,-

Tre type assortert huset sorbet

Tre type assortert sorbet lage av kokos ,soursop, popkorn
Allergen : melk

135,-

Special Offers

TAPAS Menu

Selection of Tapas Cuisine

For et fullt måltid anbefaler vi ca . 3 eller 4 retter per pensjon

Tapas Sett – meny #1

519,-

Vårrull

av kylling og scampi.
Allergen :skalldyr Crispy Springrolls made of chicken and scampi.
Allergen :skalldyr, fisk (saus)

79,-
49

1 glass riesling Vom Roten

Ovnsbakt kamskjell

Ovnsbakt kamskjell med ingefærsaus og
Hvitløksmajones
Allergen : fisk , bløtdyr , melk , egg , sennep

109,-
50

glass Barbera

41

Marinert scampi i koriander

Servere med syrlig mangosalat
Allergen : skalldyr , fisk (saus )

109,-

Crispy vårrull

3 Tempura scampi

Servere med ingefær og pasjonsfruktsaus
Allergen :skalldyr

139,-
52

Gratinert kamskjell

45

Grillet and

Stekt laks

Servere med syrlig mangosalat
Allergen : skalldyr , fisk (saus )

99,-

Tapas Sett – meny #2

569,-

Fisk og skalldyrsuppe

I rød karri
Allergen :fisk ,skalldyr ,bløtdyr

129,-
49

1 glass Riesling Vom Roten

Dampet blåskjell

i kokos- og sitrongress -sjy
Allergen : bløtdyr

129,-
53

1 glass Barbara

Grillet lårfilet av kylling

med asiatisk coleslaw og fyldig peanøttsaus
Allergen :peanøtt, fisk ,sesamfrø

99,-
52

Gratinert kamskjell

45

Grillet and

med sopp ,sautert grønnsaker og ingefærsaus
Allergen :soya ( hvete )

135,-
47

Marinert hjortefilet ( kaldrett )

32

Grillet marinert lammecarré

med sopp , sautert grønnsaker og nydelig spicy tamarindsaus
Allergen : fisk

145,-
32

Grillet marinert lammecarré

46

Grillet Entrecôte

med asiatisk sellerisalat og urte
Allergen : fisk , selleri ,soya ( hvete ) ,bløtdyr

145,-
10

Oksegrillspyd ( bo lụi )

Oksegrillspyd med søtlig soyasaus
Allergen : soya ( hvete )

145,-
47

Hjortefilet ( kaldrett )

Kald marinert i tamarindsaus
Allergen : fisk , skalldyr ( kun i rekechips )

119,-
48

Stekt Foie Gras

epler a La Saigon

109,-

Wine List

FINEST WINE SELECTION